avui us proposo que feu la següent recepta.
Si no teniu o no us agrada algun dels ingredients podeu canviar-lo per un altre. Per exemple podeu canviar la pinya per síndria o meló i la fruita en almívar per fruita natural. Quan l'hàgiu fet podeu fer-hi una foto i. si voleu, podeu escriure la recepta a la llibreta per poder-la fer un altre dia.
Macedònia de fruites variades
Ingredients per a la recepta
- 1 pinya
- 2 taronges
- 1 plàtan
- 1 kiwi
- Pera en almívar de Fruita Blanch
- Poma en almívar de Fruita Blanch
- Préssec en almívar de Fruita Blanch
- 1 rajolí de licor 43 (opcional)
- Cireretes
- 2 cullerades de sucre
Elaboració de la recepta
- Comencem partint la pinya per la meitat al llarg, agafem una de les meitats i amb un ganivet anem tallant al voltant de la pinya i l’anem buidant (serà el nostre recipient per posar la macedònia), la pinya que llevem la reservem per després trossejar.
- Trossegem tota la fruita menys les taronges, segons les trossegem les anem deixant en un bol força ampli, deixem el préssec en almívar l’últim, així d’aquesta manera quan ho tinguem trossejat afegim al bol un bon raig d’almívar.
- Barregem bé amb tota la fruita, seguidament espremem les dues taronges, incorporem el suc amb la fruita, dues cullerades de sucre, un rajolí de licor 43 (opcional, amb petits a la taula res de licor) i tornem a barrejar tot bé.
- Agafem la pinya buida i omplim amb la fruita, posem unes cireretes per decorar i llest per servir. Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada