dimecres, 21 de març de 2018

EL CRÈDIT DE SÍNTESI: ALIMENTACIÓ I VIDA SALUDABLE


ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA DE L'ESCOLA MARE DE DÉU DEL MONT ESTEM FENT EL CRÈDIT DE SÍNTESI SOBRE L'ALIMENTACIÓ I LA VIDA SALUDABLE.

VAM COMENÇAR EL CRÈDIT EL DILLUNS DE LA SETMANA PASSADA. PER COMENÇAR-LO VA VENIR LA MARISA A EXPLICAR-NOS MOLTES COSES SOBRE L'ALIMENTACIÓ. VAM TROBAR LA XERRADA MOLT INTERESSANT PERQUÈ VAM APRENDRE MOLTES COSES SOBRE EL MENJAR.DURANT LA SETMANA A LA CLASSE HEM TREBALLAT UN DOSSIER ON HI HA MOLTES ACTIVITATS SOBRE ELS ALIMENTS. HEM TREBALLAT MOLT.

EL DIVENDRES PASSAT VAM ANAR D'EXCURSIÓ A LA FARINERA DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES. DESPRÉS D'ESMORZAR ENS VAN FER UNA EXPLICACIÓ SOBRE COM ES FEIA LA FARINA I COM FUNCIONAVA LA FARINERA. DESPRÉS ENS VAN EXPLICAR COM ES FEIA EL PA I CADASCÚ VA FER UN PA PER EMPORTAR-SE A CASA. VAM ANAR A DINAR A EMPURIABRAVA. ABANS D'ANAR CAP A L'ESCOLA VAM FER UN PASSEIG PER EMPURIABRAVA.EL DILLUNS PASSAT VAM FER UN TALLER DE XOCOLATA. PRIMER ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES SOBRE EL CACAU. VAM APRENDRE D'ON SURT LA XOCOLATA, A QUIN PAÍS PODEM TROBAR L'ARBRE D'ON SURT EL CACAU, QUE HI HA DIFERENTS TIPUS DE XOCOLATA...
DESPRÉS DE L'EXPLICACIÓ EN LLUÍS VA DESFER  XOCOLATA I LA VAM POSAR EN UNS MOTLLOS. CADASCÚ VA TRIAR SI VOLIA XOCOLATA NEGRA O XOCOLATA AMB LLET. PER SOBRE LA XOCOLATA HI VAM TIRAR LACASITOS.
PER REFREDAR LA XOCOLATA LA VAM POSAR A LA NEVERA I AIXÍ ENS LA VAM PODER EMPORTAR A CASA.
DURANT EL CRÈDIT DE SÍNTESI HEM APRÈS MOLTES COSES. 
PER ACABAR LA NOTÍCIA CADASCÚ ENS DIRÀ UNA COSA QUE HAGI APRÈS.

MARTÍ: HE APRÈS QUE S'HAN DE MENJAR FRUITES I VERDURES.

ASIA: HE APRÈS QUINS ALIMENTS HE DE MENJAR MÉS I QUINS MENYS.

ALAN: HE APRÈS QUINS INGREDIENTS NECESSITEM PER FER XOCOLATA.

DANIEL: HE APRÈS QUÈ HE DE MENJAR PER MENJAR SALUDABLE.

LISA: HE APRÈS COM ES FA LA FARINA.

GINA: HE APRÈS A FER PA.

NEUS: HE APRÈS QUE HI HA ALIMENTS QUE VAN MILLOR O PITJOR PER LA SALUT.

IRINA: HE APRÈS COM ES FA LA XOCOLATA.

JOEL: HE APRÈS QUE VA MOLT BÉ BEURE AIGUA.


PER ÚLTIM US VOLEM DONAR UN CONSELL:

PER TENIR BONA SALUT ÉS IMPORTANT FER ESPORT I MENJAR SA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Padrins lectors

Els dilluns cada quinze dies fem l'activitat de padrins lectors.  Aquesta activitat consisteix en llegir per parelles ajudant-nos q...